Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-09@06:57:53 GMT

درخت واقعی سیب نیوتن و جایی که جاذبه کشف شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۱۸۱۲

ایزاک نیوتن دانشمندی که با افتادن یک سیب از درخت بر سرش توانست قانون جاذبه زمین را کشف کند خانه دوران کودکی اش اکنون به بک موزه تبدیل شده است.

به گزارش گروه گوناگون خبرگزاری برنا؛ نیوتن در روز کریسمس سال 1642 بدنیا آمد،کسی انتظار نداشت که او زنده بماند،اما در نهایت به یک دانشمند بزرگ و انقلابی تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تئوری او در حرکت گرانش و قوانین جهان پیش گام بود.بعلاوه او یک فیزیک دان،منجم،یک ریاضی دان و یک خداشناس بود.

کشف جالب نیوتن از افتادن یک سیب از درخت

صرف نظر از علاقه مندی او به علم تئوری گرانش او یکی از شناخته شده ترین ها در جهان میباشد.داستان ها بیان میکند که آیزاک نیوتن جوان در زیر یک درخت سیب نشسته بود و یک سیب از درختی که در این بخش در موردش توضیح خواهیم داد روی سرش افتاد پس از آن او چند لحظه کوتاهی آه گفت ،اما بلافاصله سکوت کرد و گرانش زمین را با افتادن سیب بر روی زمین کشف کرد.

از قرن هفدهم به بعد خانه او که در woolsthorpe واقع شده است،به جاذبه توریستی تبدیل شد. بازمانده های بسیاری از درخت سیب نیوتن وجود دارد، اما اصلی ترین آن بیشترین بازدید کننده ها را دارد.

درخت سیب نیوتن اکنون در چه وضعیست؟

همیشه افزایش این محبوبیت به نفع خود درخت نیست، چرا که باز دید کنندگان به ریشه های آن آسیب میرساندند و مجبور به کشیدن حصار به دور آن میشدند.تماشای این درخت هنوز هم لذت بخش است اما نمیتوان دوباره آن صحنه را ایجاد کرد و مانند نیوتن زیر درخت نشست.

درخت سیب در حیاط خانه نیوتن

قلمه های درخت سیب نیوتن در سراسر انگلیس و حتی فراتر از آن توزیع شده است که یک نمونه از آنها در باغ دانشکده فیزیک در دانشگاه یورک قرار دارد و دیگری در خارج از دروازه اصلی کالج کمبریج زیر اتاقی که نیوتن در آن زندگی میکرد و آنجا درس میخواند، کاشته شده است. شما همچنین میتوانید یکی از آنها را در موسس باریلوچ در آرژانتین پیدا کنید.

مطالب این بخش از صفحه گوناگون برنا صرفا جنبه سرگرمی دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: موزه نیوتن جاذبه سیب نیوتن درخت سیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس

در حالی که عده‌ای معتقدند که شهرداری تهران می‌خواهد در بوستان لاله ساخت‌و ساز کند اما مدیر عامل سازمان پارک‌ها نظر دیگری دارد.

به گزارش مشرق، «بخشی از پارک لاله حصارکشی شد، می‌خواهند در این بخش مجموعه فرهنگی بسازند.» این را عضو شورای شهر تهران سوده نجفی می‌گوید.چند روزی است که اخباری در فضای مجازی مبنی بر اینکه شهرداری قصد دارد بخشی از درختان پارک لاله در مساحت ۲۰۰۰ مترمربع (حدود نیم درصد پارک) را قطع و در آنجا ساخت و ساز کند، منتشر شده است. مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهر تهران علی محمد مختاری به خبرنگار فارس می‌گوید که «حصار کشی برای ایجاد کارگاهی در خصوص تعمیرات و نگهداشت پارک است و اصلاً قصد ساخت‌وساز و قطع درخت نداریم.»

پارک لاله به مساحت تقریبی ۳۵ هکتار، در منطقه امیرآباد تهران واقع شده که قبلاً منطقه نظامی مورد استفاده ارتش موسوم به باغ جلالیه بوده و ۵۸ سال است که به شکل فعلی درآمده است.شهرداری مدتی است در ضلع غربی این پارک در مجاورت ایستگاه آتش‌نشانی، روبه‌روی خیابان پورسینا حصارهای دو رنگ آبی _سفید کشیده است و اهالی محل می‌گویند که با «استقرار کانکس در اطراف حریم پارک احتمالاً می‌خواهند درختان را قطع و فرهنگسرا بسازند.»

بر اساس مصوبه شورای شهر تهران در بوستان‌های بالای یک هکتار اجازه ساخت مسجدو کتابخانه به شرط عدم قطع درخت داده شده است اما در برخی موارد این قانونی به درستی اجرا نمی‌شود.

عضو شورای شهر تهران مهدی پیرهادی با بیان اینکه نباید نمای بوستان‌ها را کور کنیم می‌گوید که «حتی سرویس بهداشتی هم در جلوی بوستان‌ها نباید ساخته شود.» در مقابل رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران هم می‌گوید «برای خدمات مورد نیاز پارک به شرط عدم قطع درخت می‌توان ساخت‌وساز انجام داد.»

کارشناسان معتقدند که برای حفظ درختان در تهران باید تمام آنها پلاک‌گذاری شوند. همچنین برای جابه‌جایی هر درخت باید رای کمیسیون ماده ۷ اخذ و جابه‌جایی درختان در فصل مناسب صورت گیرد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • فیلم‌ های سینمایی امروز تلویزیون + جدول فیلم‌ های امروز، پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت
  • به تماشای رقص آبشار و شکوفه‌های گیلاس بنشینید!
  • نهنگ تک‌شاخ، تازه‌ترین عروسک ریزگرانشی ناسا / عکس
  • فیلم/ نفس‌های آخر کهنسال‌ترین درخت چنار مازندران
  • اولین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران ۱۷ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود
  • بازدید سفرای ۴ کشور خارجی از جاذبه‌های الموت
  • فیلم| جنگل عمودی با ۸۰۰ درخت؛ واحه‌ای برای انسان‌ها و پرنده‌ها
  • راهنمای دیدنی‌های تایلند: نقاطی که در سفر به این کشور حتماً ببینید
  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس